EN Version

ISHO Offices, parte din noul cartier ISHO din Timișoara, oferă cele mai dorite spații de lucru.

Proiectul se bazează pe un mix inteligent de arhitectură, urbanistică și servicii complementare pentru a oferi un standard înalt de locuire și condiții de lucru care să dea un boost stilului de viață al locuitorilor, având în același timp un impact pozitiv asupra implicării, creativității și angajamentului celor care muncesc aici.

Este un cartier complet în adevăratul sens al cuvântului, de mare impact prin stilul de viață modern pe care îl oferă.ISHO se compune dintr-o vastă zonă rezidențială cu 1.200 de apartamente foarte apreciate, birouri și spații de lucru inteligente, un hotel de talie mondială și o serie de servicii și facilități sportive, dar și culturale, totul la câteva minute de mers pe jos de centrul Timișoarei. ISHO este o nouă alternativă la vechiul tip de locuire urbană ce combină armonie, gândire progresistă și grijă față de mediu. ISHO aduce în același loc numeroase funcții pe care doar un proiect imobiliare mixt, cu fațete multiple, le poate oferi.

ISHO Offices are o contribuție directă la atragerea și reținerea talentelor și profesioniștilor de care companiile au atâta nevoie.

În vreme ce compania dumneavoastră își concentrează resursele pe a găsi cei mai buni angajați, ISHO Offices le oferă cel mai atrăgător mediu de lucru din Timisoara.

REDEFINIM SPATIUL DE LUCRU SI LOCUIT

ISHO oferă cele mai bune servicii pentru a satisface dorințele și visele angajaților și companiilor. Astfel, punem bazele unei noi generații de birouri și spații de locuit.


Cea mai verde clădire din regiune

Certificarea BREEAM Excellent cu un scor foarte ridicat - 83.28% pe noile standarde BREEAM 2016 - plasează ISHO Offices drept cea mai verde clădire de birouri din regiune. Acest lucru înseamnă, totodată, cele mai scăzute costuri de servicii și întreținere din Timișoara.

ISHO este cel mai verde cartier din Vestul României. Toate locurile de parcare sunt situate fie în subteran, fie în parcarea supraetajată de 9 etaje. 7.500 mp de parcuri și spații verzi completează cartierul. Distanța de doar câteva minute de mers pe jos față de faleza de pe malul râului Bega, aleile pietonale, pistele de biciclete, terasele și spațiile de relaxare oferă o atmosferă cu adevărat unică.

Dezvoltare etapizată

  • suprafețe generoase și ample oferind până la 6.000 mp pe etaj
  • până la 700 angajați pot să lucreze împreună într-un open space
  • mediu de lucru colaborativ și deschis
Detalii

Posibilități de extindere clare

  • Etapa 1 – 16.000 mp
  • Etapa 2 – 17.000 mp
  • Etapa 3 – 17.000 mp
Detalii

Dezvoltator cu experiență

Mulberry Development este o companie de dezvoltare imobiliară ce deține multiple premii și recunoaștere națională și internațională fondată de Ovidiu Șandor, un antreprenor de succes din Timișoara. Compania este recunoscută pentru dezvoltarea a trei proiecte majore în cele mai importante orașe secundare din România: ISHO și City Business Centre în Timișoara, respectiv The Office în Cluj-Napoca.

About The Office Cluj-Napoca

Suntem o companie orientată în jurul nevoilor clienților care crede cu tărie în misiunea de a conduce piața imobiliară și a lăsa o amprentă pozitivă asupra comunităților locale în care activăm. Acest lucru înseamnă că ne găsim adevărata motivație în a genera valoare adăugată și a imbogăți atât orașele cât și viețile oamenilor prin proiectele pe care le dezvoltăm.

Un proiect recunoscut local și internațional


Green Building of the Year

Office Development of the Year

Sustainable Architecture Exhibitions

Best New Residential Project of the Year

Green Office Project in Secondary Cities

Premium Residential Project of the Year