EN Version

Noul hotel Radisson Blu din Timișoara va fi finalizat în 2023, an în care orașul va fi Capitală Culturală Europeană. Hotelul va avea 160 de camere, un restaurant și un roof-top bar. De asemenea, va avea un centru de fitness care va funcționa 24/7 precum și o piscină în aer liber localizată la ultimul etaj al clădirii.

Hotelul va putea oferi un cadru deosebit evenimentelor business ale orasului, dar și evenimentelor private. Astfel, va dispune de un centru de conferințe ultramodern, săli de întâlniri, precum și de un amplu spațiu de leisure și un ballroom elegant.


  • 160 de camere
  • restaurant
  • roof-top bar
  • centru de fitness 24/7
  • piscină în aer liber

O investiție importantă pentru Timişoara

Hotelul va fi o componentă integrantă din ambițiosul proiect imobiliar mixt ISHO din Timișoara. Prin amplasamentul excelent, în zona centrală a orașului, noul Radisson Blu, va deservi nu doar segmentul de business, ci și cel turistic care are toate premisele să crească atât cantitativ, cât și calitativ.

Radisson Blu este o investiție importantă pentru Timișoara. Hotelul va fi operat de Radisson Hotel Group, companie a cărei portofoliu în România va urca la 4 hoteluri Radisson Blu și 1 hotel Park Inn by Radisson. Arhitectura hotelului este semnată de firma Andreescu și Gaivoronschi, Timisoara, iar designul interior de către firma Blocher & Blocher, Germania